Termeni si conditii de utilizare pentru site-ul seo-audit.ro:

  1. Acceptarea termenilor si conditiilor: Accesul si utilizarea acestui site implica acceptarea si respectarea in mod neconditionat a tuturor termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.
  2. Informatii de contact: Site-ul seo-audit.ro este detinut si administrat de QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L., o companie inregistrata in conformitate cu legile Romaniei, cu numarul de identificare fiscala (CUI) 44738744. Pentru orice intrebari, clarificari sau solicitari, va rugam sa ne contactati.
  3. Utilizarea site-ului: Acest site este destinat doar scopurilor informative si nu reprezinta sfaturi profesionale sau angajamente contractuale. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea si aplicarea informatiilor prezentate pe propria lor raspundere.
  4. Proprietatea intelectuala: Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului si materialelor disponibile pe acest site, inclusiv dar fara a se limita la text, imagini, logo-uri si design grafic, sunt protejate de drepturile de autor si de alte legi privind proprietatea intelectuala.
  5. Link-uri catre site-uri terte: Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri furnizate doar in scopuri de comoditate. Nu suntem responsabili pentru continutul acestor site-uri externe si nu implicam sustinerea, aprobarea sau responsabilitatea pentru informatiile sau produsele/serviciile oferite de acestea.
  6. Protectia datelor personale: Protectia datelor personale este importanta pentru noi. Va rugam sa consultati politica noastra de confidentialitate pentru a intelege cum colectam, utilizam si protejam datele dvs. personale.
  7. Modificari ale termenilor si conditiilor: Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment termenii si conditiile de utilizare a site-ului, fara notificare prealabila. Utilizatorii sunt responsabili sa verifice periodic aceste modificari.
  8. Limitarea responsabilitatii: Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru orice prejudiciu direct, indirect sau consecvential rezultat din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii acestui site.

Prin accesarea si utilizarea site-ului seo-audit.ro, va angajati sa respectati si sa fiti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare.

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare inainte de a accesa si utiliza site-ul seo-audit.ro. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord sa respectati si sa fiti obligat de acesti termeni si conditii.

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa ne contactati.

Va multumim ca ati ales seo-audit.ro!