Reguli generale pentru utilizarea site-ului seo-audit.ro:

  1. Accesul si utilizarea acestui site implica acceptarea si respectarea in mod neconditionat a tuturor termenilor si conditiilor prezentate in continuare.
  2. Site-ul seo-audit.ro este detinut si administrat de QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L., o companie inregistrata in conformitate cu legile Romaniei, cu numarul de identificare fiscala (CUI) 44738744.
  3. Continutul acestui site are caracter informativ si nu reprezinta sfaturi profesionale sau angajamente contractuale. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea si aplicarea informatiilor prezentate pe propria lor raspundere.
  4. Orice utilizare abuziva, ilegala sau neautorizata a acestui site, inclusiv incercarile de acces neautorizat sau de interferenta cu functionarea acestuia, pot constitui infractiuni si pot duce la actiuni legale in conformitate cu legislatia aplicabila.
  5. Linkurile catre alte site-uri furnizate pe seo-audit.ro sunt oferite doar in scopuri de comoditate si nu implica sustinerea, aprobarea sau responsabilitatea pentru continutul acestor site-uri externe.
  6. Utilizatorii site-ului seo-audit.ro sunt rugati sa furnizeze informatii corecte si actualizate in cazul in care solicita servicii sau transmit feedback prin intermediul formularelor de contact.
  7. Protectia datelor personale este o prioritate pentru noi. Va rugam sa consultati politica noastra de confidentialitate pentru a intelege cum colectam, utilizam si protejam datele dvs. personale.
  8. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment termenii si conditiile de utilizare a site-ului, fara notificare prealabila. Utilizatorii sunt responsabili sa verifice periodic aceste modificari.

Pentru intrebari, clarificari sau solicitari legate de utilizarea site-ului seo-audit.ro, va rugam sa ne contactati.

Multumim ca ati ales seo-audit.ro!