La SEO Audit, ne luam angajamentul de a proteja si respecta confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) si alte legi relevante in domeniul protectiei datelor.

Colectarea datelor cu caracter personal:
In timpul utilizarii site-ului nostru, pot fi colectate anumite date cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si alte informatii furnizate voluntar de catre dvs. prin formularele de contact sau prin alte mijloace de comunicare. Aceste date sunt colectate in scopul de a va furniza informatiile si serviciile solicitate si pentru a va putea contacta in legatura cu solicitarile dvs.

Utilizarea si stocarea datelor:
Datele cu caracter personal colectate sunt utilizate numai in scopurile specificate si pentru a va oferi serviciile si informatiile solicitate. Acestea pot fi stocate pe servere securizate si pot fi accesate numai de catre personalul autorizat in cadrul QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. Nu vom transfera sau divulga datele dvs. cu caracter personal catre terti in afara cazurilor prevazute de lege sau cu consimtamantul dvs. explicit.

Drepturile dvs. privind protectia datelor:
Conform legislatiei privind protectia datelor, aveti dreptul de a solicita accesul, rectificarea sau stergerea datelor dvs. personale, precum si de a solicita restrictionarea sau oprirea prelucrarii acestora. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru a obtine informatii suplimentare despre modul in care sunt prelucrate datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati folosind informatiile de contact furnizate mai jos.

E-mail: office@seo-audit.ro

Va rugam sa retineti ca politica noastra de protectie a datelor poate fi actualizata periodic. Va recomandam sa verificati aceasta pagina in mod regulat pentru a fi la curent cu eventualele modificari.

Multumim pentru increderea acordata si pentru utilizarea serviciilor noastre!