Politica de confidentialitate – SEO Audit

La SEO Audit, ne angajam sa protejam confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal si sa respectam drepturile dvs. referitoare la protectia datelor. Aceasta politica de confidentialitate explica cum colectam, utilizam, pastram si protejam informatiile dvs. personale.

Colectarea si utilizarea informatiilor:
Prin utilizarea site-ului nostru, putem colecta anumite informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si alte detalii pe care le furnizati voluntar prin intermediul formularelor de contact sau prin alte mijloace de comunicare. Aceste informatii sunt colectate in scopul de a va furniza serviciile solicitate si de a va contacta in legatura cu solicitarile dvs.

Pastrarea si protejarea informatiilor:
Informatiile dvs. personale sunt stocate si protejate pe servere securizate si accesibile numai personalului autorizat al QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. Vom lua toate masurile rezonabile pentru a proteja informatiile dvs. personale impotriva accesului neautorizat, divulgarii sau distrugerii.

Utilizarea informatiilor:
Informatiile dvs. personale pot fi utilizate in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru a va oferi informatiile si serviciile solicitate.
  2. Pentru a va contacta in legatura cu solicitarile si intrebarile dvs.
  3. Pentru a imbunatati si personaliza experienta dvs. pe site-ul nostru.
  4. Pentru a va furniza actualizari, oferte si comunicari relevante in legatura cu serviciile noastre.

Divulgarea informatiilor catre terti:
Nu vom transfera, vinde sau distribui informatiile dvs. personale catre terti in afara cazurilor prevazute de lege sau cu consimtamantul dvs. explicit.

Drepturile dvs. privind protectia datelor:
Conform legislatiei privind protectia datelor, aveti dreptul de a solicita accesul, rectificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii informatiilor dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice intrebari sau nelamuriri referitoare la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.

Actualizari ale politicii de confidentialitate:
Politica noastra de confidentialitate poate fi actualizata periodic pentru a reflecta modificarile aduse practicilor noastre de confidentialitate. Va recomandam sa verificati aceasta pagina in mod regulat pentru a fi la curent cu eventualele modificari.

Va multumim pentru increderea acordata si pentru utilizarea serviciilor noastre!